Kezelések

PRÉMIUM AKTÍV KAVIÁR KEZELÉS - PREMIUM ACTIVE CAVIAR TREATMENT (MATIS)

Kategória: anti-ageing kezelés
A kaviár az elegancia és csillogás szimbóluma – a fiatalság elixíre: leküzdi az idő múlásának jeleit, simít, feszesít és ragyogóvá varázsolja az arcszínt.

A kapszulázott  kaviár kivonatot tartalmazó masszázsgyöngyök folyamatosan bocsájtják ki  hatóanyagtartalmukat a bőr igényeinek megfelelően.  A kaviár kivonat elősegíti a sejtek anyagcseréjét, támogatja a biológiai funkcióit. A MATIS egy teljesen új formulát dolgozott ki, amelynél gyöngyök formájában szabadulnak fel a hatóanyagok a bőr igényeinek megfelelően. Ennek az igazán exkluzív kezelésnek három alapvető hatása a regenerálás, hidratálás, táplálás.     

Ár: 17000,- HUF

 

FELMELEGEDŐ LIFTING TÁPLÁLÓ KEZELÉS - LIFTING RESCULPTING TREATMENT (MATIS)

Kategória: anti-ageing kezelés

Segít visszaadni a bőr fiatalságát. Tonizálja, táplálja a bőrt, újraformázza az arckontúrt .Eredmény: már az első kezelés után tónusosabb, ragyogóbb bőr.Kúrák után javul az arckontúr, feszesebb a bőr egyedülálló komfortérzetet biztosítva.

Ár: 16000,- HUF

 

HÁMLASZTÓ KEZELÉS - SILKY SOFT SKIN TREATMENT (MATIS)

Kategória: ránctalanító kezelés

A kezelés stratégiai eleme a gyümölscssavakat (AHA) és szalicilsavat (BHA) tartalmazó peeling. Speciális ecstmasszázzsal segítjük elő a hatóanyagok felszívódását, ezáltal rendkívül látványos hatást érünk el.  Eltávolítja az elhalt sejteket, elősegíti a bőr megújulását. Eredmény: a kezelés után a bőr finomabb textúrájú, üdébb és ragyogóbb lesz

Ár: 16000,- HUF

 

FESZESÍTŐ, TÖMÖRÍTŐ KEZELÉS - INTENSIVE DENSI-AGE TREATMENT

Kategória: hidratáló,tömörítő, simító anti-age kezelés

Egyedülálló élmény globális anti-ageing hatással, mely fokozza a bőr rugalmasságát. Teljes körű és hatékony kezelés, korrigálja-regenerálja a bőrt, jelentősen csökkenti az öregedés jeleit.

Ár: 16000,- HUF

 

TÁPLÁLÓ NYOMATMASZK KEZELÉS- NOURISHING COMFORTING TREATMENT ( MATIS)

Kategória: hidratáló, frissítő kezelés, anti-age

Kettős hatású kezelés: fokozza a bőr ragyogását, nyugtat.
Algákat, nyomelemeket tartalmazó maszk, mely fizikai nyomása segítségével juttatja az aktív (nyugtató hatású) összetevőket  a bőrbe.
Eredmény: a bőr puhább, rugalmasabb lesz, a felszíni ráncok kisimulnak, fokozza a smink tartósságát, ezért különösen fontos alkalmak előtt ajánlott (esküvő, bál, stb)

Ár: 16000,- HUF.

 

HALVÁNYÍTÓ KEZELÉS (MATIS)

Kategória: speciális, hidratáló, anti-age kezelés az egységes bőrképért

Hatékony összetevőket tartalmazó kezelés, az azonnali ragyogást fokozó hatás érdekében. Ennek a kezlésnek az ereje a gyógynövényekben és a glikolsavban rejlik. Vitalizál és serkenti a sejtek működését, amelynek hatására ragyogó arcszínt biztosít.

Ár: 16000,- HUF

 

DERMAROLLERES SKINJEXION KEZELÉS (Ericson)

Kategória: ránctalanító, anti age

Botox hatású mimikai ránckorrekció, hyaluronsavas bőrfeltöltés és mezoterápia egy kezelésen belül.

Ár: 17000,- HUF

 

VITAMIN ENERGY KEZELÉS (Ericson)

Kategória: hidratáló, energiráló, anti-age kezelés

Energiakoktél, felébreszti a fáradt bőrt, javítjuk a bőr tónusát, a  ráncok kisimulnak, eltűnnek a fáradtság jelei

Ár: 16000,- HUF

FACEBOOK