Prémium kezelések

PRÉMIUM AKTÍV KAVIÁR KEZELÉS - PREMIUM ACTIVE CAVIAR TREATMENT (MATIS)

Kategória: anti-ageing kezelés
A kaviár az elegancia és csillogás szimbóluma – a fiatalság elixíre: leküzdi az idő múlásának jeleit, simít, feszesít és ragyogóvá varázsolja az arcszínt.

A kapszulázott  kaviár kivonatot tartalmazó masszázsgyöngyök folyamatosan bocsájtják ki  hatóanyagtartalmukat a bőr igényeinek megfelelően.  A kaviár kivonat elősegíti a sejtek anyagcseréjét, támogatja a biológiai funkcióit. A MATIS egy teljesen új formulát dolgozott ki, amelynél gyöngyök formájában szabadulnak fel a hatóanyagok a bőr igényeinek megfelelően. Ennek az igazán exkluzív kezelésnek három alapvető hatása a regenerálás, hidratálás, táplálás.     

Ár: 25000,- HUF

 

FELMELEGEDŐ LIFTING TÁPLÁLÓ KEZELÉS - LIFTING RESCULPTING TREATMENT 

Kategória: anti-ageing kezelés

Segít visszaadni a bőr fiatalságát. Tonizálja, táplálja a bőrt, újraformázza az arckontúrt .Eredmény: már az első kezelés után tónusosabb, ragyogóbb bőr.Kúrák után javul az arckontúr, feszesebb a bőr egyedülálló komfortérzetet biztosítva.

Ár: 23000,- HUF

 

CORRECTIVE PEEL AHA KEZELÉS (MATIS)

Kategória: ránctalanító kezelés

Orvosi technológiák által inspirálva, erőteljes hatást kifejtve az átalakított bőrstuktúráért. Eltávolítja az elhalt sejteket, elősegíti a bőr megújulását. Eredmény: a kezelés után a bőr finomabb textúrájú, üdébb és ragyogóbb lesz. Újrastruktúráló - Korrekciós - Kisimító - Bőrfinomító hatás

Ár: 25000,- HUF

 

FESZESÍTŐ, TÖMÖRÍTŐ KEZELÉS - INTENSIVE DENSI-AGE TREATMENT

Kategória: hidratáló,tömörítő, simító anti-age kezelés

Egyedülálló élmény globális anti-ageing hatással, mely fokozza a bőr rugalmasságát. Teljes körű és hatékony kezelés, korrigálja-regenerálja a bőrt, jelentősen csökkenti az öregedés jeleit.

Ár: 23000,- HUF

 

CORRECTIVE PLUMP KEZELÉS ( MATIS)

Kategória: hidratáló, frissítő kezelés, anti-aging

Ezt a ránctalanító kezelést az esztétikai orvoslás ihlette. A Corrective Plump KIT nagy dózisú, hialuronsavval impregnált szövet maszkot + egy ultra-simító hatású lotion kombinációját tartalmazza a gyors eredményért és a hihetetlen érzékszervi hatásért

Ár: 23000,- HUF.

 

CELL EXPERT NÖVÉNYI ŐSSEJTES KEZELÉS (MATIS)

Kategória: speciális, regeneráló, anti-age kezelés 

A fehér rózsa növényi őssejtre épülő kezelés globális és átjárható, minden bőrtípusra és korosztálynak ajánlható. Az ápolás mellett a mély relaxációt is biztosít

Ár: 25000,- HUF

 

ECLAT SOLUTION GLOW EFFECT KIT KEZELÉS (MATIS)

Szakértő, ragyogást fokozó kezelés, bőrtökéletesítő és fényességet fokozó hatással. Ideális foltok, egyenetlenségeek, fakó arcszín, tökéletlenségek korrigálására vagy egyszerűen a sima , ragyogó és hibátlan bőr eléréséért.

Ár: 23000,- HUF

 

DERMAROLLERES SKINJEXION KEZELÉS (Ericson)

Kategória: ránctalanító, anti age

Botox hatású mimikai ránckorrekció, hyaluronsavas bőrfeltöltés és mezoterápia egy kezelésen belül.

Ár: 25000,- HUF

 

SUBLIM EYE KEZELÉS - szemkezelés (MATIS)

Kisimító és szublimáló szemkezelés. Alginátos nyomatmaszk, amely befedi az egész szemkörnyéket, jótékony tulajdonságokkal feltöltve. Átvezethető és magas toleranciájú expressz kezelés, mely gyengéden simítja, korrigálja és fényesíti ezt a törékeny területet.

Hatóanyagai a tengeri kollagén, amelynek szerkezete megegyezik a bőr szerkezetével, szintén hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.  A barna alga antioxidáns és véralvadásgátló tulajdonságairól ismert, így a sötét karikák elleni készítmények népszerű összetevője. Sekély tengeri környezetben található, hidratáló, tápláló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A damaszkuszi rózsa lágy és virágos illata elvarázsolja az érzékeket, és a teljes relaxáció pillanatába repíti az elmét.

Bármely kezeléssel kombinálható.

 

 

FACEBOOK