Arccsiszolás

MIKRODERMABRÁZIÓ, más névenbőrcsiszolás, egy mechanikus módszer a bőr felső, elhalt hámsejtjeinek lekoptatására. A készülék mikroszkópikusan finom kristályok segítségével oldja a bőr legfelső rétegeit. A kezelés célja, hogy a felső, "elhasznált" bőrréteget leválasszuk és ezáltal serkentjük a mélyebb bőrrétegeket új sejtek termelésére.

A csiszolás után egyrészt optimális bőrképet kapunk, másrészt hatásos módon tudjuk csökkenteni a hegeket, ráncocskákat. Halványodnak a pigmentfoltok, a tág pórusú, durva bőr finomabbá válik. Az eljárás lényege, hogy egy speciális kezelőfej vákuum segítségével aluminium-oxod kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt krisályok a szennyeződésekkel együtt egy csőrendszeren keresztül visszajutnak a készülékbe, ahol egy gyűjtőtartályba kerülnek. A kezelés fájdalom nélküli, viszont oda kell figyelni a megfelelő fényvédelemre és hidratációra.

Alkalmazható akár alkalomszerűen, illetve kúrában, attól függően, hogy milyen bőrproblémát akarunk vele kezelni. A rendszeresen szoláriumba járóknak, illetve a napimádóknak kifejezetten ajánlott, mert a fénykárosodott, megvastagodott bőrt mind az arcon, mind a dekoltázson látványosan képes felfrissíteni. Rendszeres dermabrázióval a bőr rugalmasabbá válik, mivel serkenti a kollagén és elasztin képződését a bőrben.

 

 

FACEBOOK