Cukorzselés szőrtelenítés

CUKORPASZTÁS SZŐTELENÍTÉS  Szalonomban használom a PANDY'Stermészetes cukorral készült termékeit. APANDY'S Cukorpaszta és Zselé cukorból és vízből készült főzet amely "Kleopátra Aranyának" korszerűsített változata. Ez a cukorfőzet alkalmas arra, hogy a szőr növekedésével azonos irányban, a lehető legkisebb fájdalmat okozva a vendégnek, tökéletesen eltávolítsa a szőrt.

Ez az eljárás lényegesen kevésbé kellemetlen, mint a hagyományos irányú gyantázás. A Cukorpaszta testhőmérsékletű, tehát kizárt az égetés veszélye, nem tapad bele az élő bőrsejt, így nem károsítja a felső hámot, a pasztába csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejt tapadnak, ennek köszönhetően válik a bőre selymessé a kezelést követően.A kezelés menete: a kezelendő felületet először gondosan áttörlöm a PANDY'S Bőrtisztító és Nyugtató Folyadékkal.

Ez zsírtalanít, eltávolítja a bőr szennyeződéseit, kamilla tartalmánál fogva gyulladáscsökkkentő hatása is van. Ezután PANDY'S Hintőpor kerül vékonyan a bőrre, hogy megkösse az esetleges nedvességet. Ekkor kész a bőr a szőrtelenítésre. A szőrtelenítés után PANDY'S Testápolót maszírozok a bőrbe. Ezzel hidratáljuk, nyugtatjuk, hűsítjük a bőrt, valamint a szőrtelenítés során sérült savköpeny is helyreáll. Gyorsan megszűnik a bőrpír, a gyulladás lehúzódik, a pórusok összezáródnak.

 

FACEBOOK